DE HORSTERKAMP 8 • 7251 AZ VORDEN
TEL. 0575-55 06 84 • INFO@KASTEELVORDEN.NL

Locatie Verhuur

Wat te doen of organiseren

OP KASTEEL VORDEN

Naast bezichtiging en rondleidingen (met gids) kunt u ook bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking en voor al uw bijeenkomsten, diners, recepties, feesten, fotoreportages, films, tv-producties, muziekuitvoeringen, etc.

Trouwlocatie

Kasteel Vorden is een officieel door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Je kunt er allen de trouwplechtigheid laten plaatsvinden maar ook aanvullend het aansnijden van de taart (bijvoorbeeld op het voorplein of op het kasteel zelf), de bruidsfotografie, een receptie, diner en feestavond.

Kosten voor Trouwceremonie zijn: woensdag en donderdag: € 1000,-; vrijdag: € 1250,- en zaterdag: € 1500,-.

Kosten voor bruidsfotografie (binnen en buiten): € 250,-.

Overige Feestelijkheden

Niet alleen trouwplechtigheden vinden op ons kasteel plaats. Ook andere bijzondere momenten van verbintenis zoals het sluiten van een samenlevingsverband, het hernieuwen van trouwgeloften of jubilea kunnen in deze unieke omgeving gevierd worden. Prijzen voor deze feestelijke momenten verstrekken we graag op maat op basis van uw wensen en ideeën. Wij denken graag met u mee!
Wilt u eerst sfeer proeven op ons kasteel, kunt u gewoon tijdens openingstijden bij ons langskomen en op vertoon van een entreebewijs tijdens de vrije rondgang kijken of dit de omgeving is waarin u en uw gasten zich thuis voelen.