DE HORSTERKAMP 8 • 7251 AZ VORDEN
TEL. 0575-55 06 84 • INFO@KASTEELVORDEN.NL

Overnachten

Waan je een paar dagen

KASTEELHEER OF KASTEELVROUWE

Op kasteel Vorden lijken alle dagelijkse beslommeringen heel ver weg. U zult zich in een andere wereld wanen. Wij heten u dan ook graag van harte welkom. U kunt verblijven in onze grote Gastenverdieping op de 3e verdieping van het kasteel met drie grote gastenkamers, die apart te bereiken zijn via de middeleeuwse zandstenen spiltrap. Alle kamers hebben een luxe, sfeervolle, authentieke inrichting met o.a. een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Bij de huur van de gastenverdieping hoort ook het gebruik van de sfeervolle kelderkeuken met grote eettafel.

U kunt ongestoord door de andere mooie ruimtes van het kasteel dwalen en er gaan zitten, of buiten bij Restaurant Bosloods 1875 op het heerlijke terras gaan zitten. Dit is geen hotel, maar u bent bij ons te gast!

Wij geven dan de voorkeur aan groepen, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zichzelf kunnen amuseren. Er is geen TV op de kamers en het is erg stil. Ook willen wij dat u begrijpt dat dit een 850 jaar oud gebouw is. Ofschoon we de kamers goed schoon maken, is het niet te voorkomen dat er soms ergens een (dode) insect ligt. Wij zijn namelijk ook gestopt met spuiten, omdat dat tegen ons principe om zo milieuvriendelijk te leven gaat.
Verder zijn de bedden voorzien van 1 persoonsdekbedden en hoofdkussens. Wij doen ons uiterste best om bijvoorbeeld de was en de schoonmaak zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Zo drogen wij al ons beddegoed aan de lucht en vermijden zoveel als mogelijk wasmiddelen met een geur. Het kan voorkomen dat het beddengoed daardoor geen (parfum-) lucht bij zich heeft of per ongeluk nog kreukels van het drogen heeft.
Wilt u onze gastenverdieping huren (en recensies bekijken), dan kan dat via Natuurhuisje.nl en via Airbnb
Als u het hele kasteel (behalve onze privé vertrekken) wilt huren dan kan dat ook via Airbnb