DE HORSTERKAMP 8 • 7251 AZ VORDEN
TEL. 0575-55 06 84 • INFO@KASTEELVORDEN.NL

Rondleidingen

Individuele

RONDLEIDING

Kasteel Vorden is bijna het gehele jaar 6 dagen geopend voor publiek, naast de zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en andere vieringen. Op dinsdag zijn wij altijd dicht. Verifieer altijd voordat u komt! Het kasteel is geopend voor een vrije rondgang met audiotour als het open is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entreeprijs voor een vrije rondgang inclusief audio tour in het Nederlands, Duits en Engels is € 13,50 per persoon; kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8.00 per kind. Audiotour/entree kunt u betalen en afhalen in het restaurant de Bosloods 1873!

Groeps

RONDLEIDING

Wenst u met een groep gezamenlijk Kasteel Vorden te bezoeken en er een echte dag uit van te maken? Het gehele jaar door worden er rondleidingen gegeven op Kasteel Vorden, meestal door Karin de Rouw zelf ofwel Jos Hoenen. Een rondleiding duurt ca. 45 tot 60 minuten. Entreeprijs met gids voor groepen wordt graag voor u op maat uitgerekend, onder andere aan de hand van het aantal gasten vastgesteld. Er geldt een minimumtarief van € 185,- per groep.

Groeps- en Dagtocht

ARRANGEMENTEN

Voor groepen hebben wij vele mogelijkheden om van een bezoek aan ons kasteel een hele beleving te maken. Hierbij kunnen wij ook samen met het Restaurant Bosloods 1875 activiteiten aanbieden. Neemt u gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement.