DE HORSTERKAMP 8 • 7251 AZ VORDEN
TEL. 0575-55 06 84 • INFO@KASTEELVORDEN.NL

Op 2e Pinksterdag, 20 mei 2024, wordt de prachtige Kasteeltuin Vorden omgetoverd tot het decor van de allereerste Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair. Dit veelbelovende evenement belooft een dag vol verrassingen en ontdekkingen te worden, met maar liefst 150 stands die tot de rand toe gevuld zijn met de meest bijzondere schatten.

Deze unieke fair, een primeur voor de regio, brengt verzamelaars, liefhebbers van antiek, en schatzoekers samen voor een onvergetelijke dag. Wat deze fair extra bijzonder maakt, is het uitgebreide en gevarieerde aanbod dat te vinden is. Van prachtige antieke meubels tot vintage kleding, van curiosa tot brocante vondsten, er is voor ieder wat wils. Het is een walhalla voor liefhebbers van stijl, geschiedenis en nostalgie.

De organisatoren hebben er alles aan gedaan om deze fair toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het budget. De fair is open van 9:00 tot 16:30 uur, zodat bezoekers voldoende tijd hebben om de schatten te ontdekken. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 voor volwassenen, en kinderen van 6-12 jaar € 4,- Daarnaast is parkeren ook kosteloos, zodat bezoekers zonder zorgen kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Dit evenement belooft een uitstekende gelegenheid te worden om iets unieks en speciaals te vinden, terwijl u zich onderdompelt in de sfeer van de prachtige Kasteeltuin Vorden. Dus, reserveer maandag 20 mei 2023 in uw agenda en kom naar de Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair voor een dag vol schattenjacht, verwondering en gezelligheid.

Datum: 20 mei 2023 (2e pinksterdag).

Tijd: 9:00 – 16:30 uur

Toegang: €7,50 voor volwassenen, kinderen 6-12 jaar € 4,- inklusief gratis kasteelbezoek.

Parkeren: Gratis